طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی

طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و مونتاژ کامپیوتر با ظرفیت 250 دستگاه در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و مونتاژ کامپیوتر با ظرفیت 250 دستگاه در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  تولید و مونتاژ کامپیوتر  با ظرفیت 250 دستگاه در سال

به صورت ورد

 

    افزایش روزافزون کاربرد رایانه در عصر حاضر ، منجر به ورود آن به حریم زندگی روزمرة افراد شده است .چنانکه امروزه بکارگیری کامپیوتر در زندگی عادی تنها معطوف به زمانی نیست که صرف کار با یک دستگاه رایانه شخصی می‌شود بلکه با استفاده از هر یک از وسایل الکترونیکی منزل یا محل کار یا حتی رانندگی با خودرو ، مشغول بکارگرفتن یک یا چند پردازنده هستیم.

     این مطلب توجیه کننده تقاضای رو به افزایش افراد برای خرید رایانه های شخصی است  از سوی دیگر افراد جویای کار در حال حاضر بطور فزاینده ای مواجه با فرصتهای شغلی‌ای هستند که مستلزم تسلط و یا حداقل آشنایی با کاربرد کامپیوتر است. اهمیت این مطلب با در نظر داشتن ترکیب سنی جوان جمعیت کشور و نیاز این افراد برای فراگیری نحوة کار با رایانه بمنظور جذب در بازار کار مشخص می‌شود. با توجه به کلیه این موارد ملاحظه می‌شود واحدهای مونتاژ رایانه که بتوانند نیاز شهروندان به در اختیار داشتن رایانه را به خوبی  برآورده سازند مورد توجه افراد جامعه بوده و علاوه بر آن خواهند توانست سود قابل توجهی را عاید صاحبان خود سازند.  ضمن اینکه با ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهها در رشته مهندسی کامپیوتر و علوم رایانه  ، بخصوص بانوان سهم بسزایی در رفع معضل بیکاری این قشر ایفا می‌نمایند.

موضوع طرح : مونتاژ کامپیوتر به ظرفیت 250 دستگاه در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

 

سرمایه گذاری کـل: 69/361 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 69/41 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 320میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 21 ماه

خرید و دانلود | 3,000 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و مونتاژ کامپیوتر با ظرفیت 250 دستگاه در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته‌بندی سس مایونز با ظرفیت 171 تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته‌بندی سس مایونز با ظرفیت 171 تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  تولیـد و بسته‌بندی سس مایونز  با ظرفیت 171 تن در سال

به صورت ورد

 

 

   تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از دیگر سو اشتغال بانوان در محیط خارج از خانه که روند رو به رشدی را در بین بانوان جوان تجربه می‌کند، باعث رویکرد خانواده‌ها به استفاده از غذاهای آماده و حتی انواع غذاهای سرد گشته ‌است.

    استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنی‌های مختلف انجام می‌گیرد. که انواع سس‌ها از مهم ترین این چاشنی‌ها محسوب می‌گردند. سس‌ها شامل انواع مختلفی هستند که سس‌های کچاپ، خردل و مایونز از اصلی‌ترین آنها به شمار می‌آیند. در این میان سس مایونز به عنوان سسی که هم به صورت خالص مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم به عنوان پایه‌ای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سس‌های سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار می‌آید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.

   ضمن اینکه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% کربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یک ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 کیلوکالری انرژی در هر یکصد گرم محسوب می‌شود.

   موارد استفاده سس مایونز در تهیه انواع ساندویچ، سالادهای فصل، سالاد الویه و ... و نیز همراه با سایر غذاها ، تقاضای مصرف این ماده غذایی را به سطح بالایی ارتقا داده است، که این مطلب مؤید توجیه اقتصادی اجرای این طرح می‌باشد ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

 

سرمایه گذاری کـل: 88/824 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 88/84 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه

خرید و دانلود | 3,000 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته‌بندی سس مایونز با ظرفیت 171 تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار با ظرفیت چهارهزار تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار با ظرفیت چهارهزار تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  تولیـد و بسته بندی نمـک یددار   با ظرفیت چهارهزار تن در سال

به صورت ورد

کمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره می‌اندازد. مهم ترین تاثیر منفی کمبود ید، عدم رشد طبیعی مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می‌باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یکسری تکنیک ها و روشهای افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیشگیری هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیشگیری از عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول می‌باشد که منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.

     روش‌های اضافه کردن ید:

     الف- نمک ایده آل‌ترین وسیله برای اضافه کردن ید است زیرا هر فردی به طور روزانه احتیاج به حد معمولی از نمک خئاهد داشت. تکنیک های اضافه کردن ید به نمک بسیار ساده هستند . ضمن اینکه اضافه کردن ید ، ظاهر و مزة نمک را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

    ب- اضافه کردن ترکیبات یددار به آب آشامیدنی.

    پ- توزیع قرص‌های حاوی ترکیبات ید.

    ت- تزریق روغن های حاوی ترکیبات ید.

    نحوه یددار کردن نمک :

    الف- مخلوط کردن خشک: این روش برای نمک پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    ب- اضافه‌کردن ترکیبات‌یدبه صورت‌قطره‌ای: که برای نمک‌کریستال مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    پ- روش اسپری کردن.

    ت-تماس محلول اشباع شده نمک و ترکیبات ید با هم و سپس خشک کردن نمک.

    از بین روشهای فوق الذکر روش اسپری کردن و مخلوط کردن خشک موفقیت‌آمیزتر از سایر روش‌ها هستند.

   با توجه به اهمیت مصرف ید و تاکید مسئولین بر توزیع سراسری نمک های یددار، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

موضوع طرح : تولید و بسته بندی نمک یددار

 

ظرفیت : 4000 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

 

سرمایه گذاری کـل: 2/1725 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 2/175 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1550 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 18 ماه

 

اشتغالزایی : هفت نفر

خرید و دانلود | 3,000 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته بندی نمـک یددار با ظرفیت چهارهزار تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه با ظرفیت 800 تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه با ظرفیت 800 تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه  با ظرفیت 800 تن در سال

به صورت ورد

جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.

     نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب می‌نماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر می‌تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.

    در این میان ، نکته قابل تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیر است. تولید و استفاده از ماست اولین بار در مناطقی از آسیای میانه و سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به واسطه سهولت تولید و نگهداری ، به یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.

    مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردن اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتی‌گراد، سردکردن تا 43 درجه سانتی‌گراد ، اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و انبار کردن است.

    هدف ارائه کنندگان این طرح  خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می‌باشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم می‌آورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می‌باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.

-
خرید و دانلود | 3,000 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه با ظرفیت 800 تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی  تولید و بسته بندی آبلیمو  با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال 

به صورت ورد

علیرغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور  می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را دو چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

   هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

    طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:

    به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.

   برای استخراج عصاره لیمو از  پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی‌اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود

-
خرید و دانلود | 3,000 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال