تعداد صفحات: 15 صفحات خلاصه طرح: موضوع طرح: طرح توجیهی زارعت گیاهان علوفه ای دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 400 هکتار نوع تولیدات: گیاهان علوفه ای تعداد شاغلین: 27 نفر مقدمه: بهره برداری بی رویه و غیرعامی از منابع طبیعی و فقدان تعادل بین ظرفیت مراتع کشور و میزان استفاده از آنها، منجر به کاهش توان تولید مراتع شده و در برخی از موارد به کلی این توان را از مراتع سلب کرده است. از طرف دیگر، به لحاظ اینکه معاش دامداران و عشایر کشور به وجود دام وابسته است و کاهش تعداد دام ، منجر به بروز اخلال در زندگی این قشر از مردم می گردد. به منظور کاهش فشار دام بر مراتع و ایجاد تعادل میان ظرفیت مراتع کشور و میزان بهره برداری از آنها می بایست با کشت گیاهان علوفه ای ، بخشی از علوفه مورد نیاز دام های کشور تامین گردد. طرح های تولید گیاهان علوفه ای، علاوه بر تامین این نیاز به ایجاد اشتغال مولد در بخش کشاورزی نیز منجر می گردد. ضمن اینکه به طور غیر مستقیم بر اشتغال در بخش دامپروری نیز تاثیر گذار است. بدین منظور در طرح حاضر ، تولید سه گونه علوفه ای ذرت ، یونجه و جو مورد بررسی قرار گرفته است. - | ![]() |
تعداد صفحات: 15 صفحه خلاصه طرح: موضوع طرح: طرح توجیهی زارعت گیاهان علوفه ای دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 300 هکتار نوع تولیدات: گیاهان علوفه ای تعداد شاغلین: 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 26/2540 میلیون ریال و... مقدمه: بهره برداری بی رویه و غیرعامی از منابع طبیعی و فقدان تعادل بین ظرفیت مراتع کشور و میزان استفاده از آنها ، منجر به کاهش توان تولید مراتع شده و در برخی از موارد به کلی این توان را از مراتع سلب کرده است. از طرف دیگر، به لحاظ اینکه معاش دامداران و عشایر کشور به وجود دام وابسته است و کاهش تعداد دام ، منجر به بروز اخلال در زندگی این قشر از مردم می گردد. به منظور کاهش فشار دام بر مراتع و ایجاد تعادل میان ظرفیت مراتع کشور و میزان بهره برداری از آنها می بایست با کشت گیاهان علوفه ای ، بخشی از علوفه مورد نیاز دام های کشور تامین گردد. طرح های تولید گیاهان علوفه ای، علاوه بر تامین این نیاز به ایجاد اشتغال مولد در بخش کشاورزی نیز منجر می گردد. ضمن اینکه به طور غیر مستقیم بر اشتغال در بخش دامپروری نیز تاثیر گذار است. بدین منظور در طرح حاضر ، تولید سه گونه علوفه ای ذرت ، یونجه و جو مورد بررسی قرار گرفته است. - | ![]() |
تعداد صفحات: 15 صفحه خلاصه طرح: دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: 600 تن نوع تولیدات: شکلات و تافی تعداد شاغلین: 18نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 573375 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 142159 میلیون ریال و... بخشی از مقدمه : شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب باشد. انبار شکلات باید با رطوبت نسبی 60 % و درجه حرارت 16 تا 18 درجه سانتیگراد باشد. تحت این شرایط شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود. چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد. دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های ... - | ![]() |
تعداد صفحات: 15 صفحه خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید نشاسته از گندم نوع تولیدات وظرفیت : نشاسته 600 تن در سال تعداد شاغلین: 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح: 13863 سرمایه گذاری ثابت: 11530 سرمایه در گردش : 1931 در آمد سالیانه: 17000 سود ویژه: 3859 دوره بازگشت سرمایه: 3 سال نرخ باز دهی سرمایه : 5/33%
- | ![]() |
تعداد صفحات: 17 خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید کنسرو ماهی نوع تولیدات : کنسرو ماهی تعداد شاغلین : 30 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 8270 سرمایه گذاری ثابت : 4100 سرمایه در گردش : 3370 در آمد سالیانه: 25000 بخشی از مقدمه : انسان همراهبه ابزیان به عنوان یک منبع غذایی مقوی وسالم توجه داشته است نخست این ذخیره غذایی را به عنوان یک منبع تمام نشدنی درنظر گرفته ولی با پیشرفت تکنولوژی وصید ماهیان صنعتی انسان برآن شد تا برای همه آبزیان صرفه جویی وبرنامه ریزی کند...
- | ![]() |